Vedno boljše =)

19/10/2009

Dinamo

Vloženo v: Družba,Kolesarjenje,Vsakdanje stvari — Vedno boljse @ 12:01

Dinamo mojega kolesa že od samega začetka deluje v redu, le zveza je prevečkrat prekinjenja, da bi tudi v resnici sploh lahko deloval. Po kakšnem mesecu od nakupa kolesa se je kabel z žičkami prvič strgal. Za seboj ima dinamo že kar nekaj servisnih pregledov in popravil, vsaj petkrat so mi že popravili dinamo! In vsakič znova je po prvem ali tretjem ovinku kabel spet strgan. In vsakič znova prosim serviserja, če mi lahko kabel zamenja v celoti, in on ves pameten reče, seveda bomo naredili tako, da bo najboljše dobro.
Ma, dost mam teh serviserjev, ker jim ne morem dopovedat, da je kabel prekratek in da se vedno neki strga! Da naj nehajo štukat, ampak naj delo opravijo kot je treba. In potem grem v dobrem upanju vedno k drugemu serviserju. Enkrat sem želela naredit reklamacijo, pa me je samo čudno pogledal (in skoraj nadrl), ker sem prišla čez en teden, češ kaj se lahko v enem tednu kolesu vse lahko zgodi. Ampak res nimam časa in volje kar naprej po servisih hoditi!
Zdaj mora dinamo spet na pregled. Veliko se vozim zvečer in mimogrede pozabim vzeti prenosljivo lučko – res je nepraktično. Danes sem šla do serviserja, pa ima tako čuden delavnik, da ga seveda dopoldne nisem dobila.
V upanju, da mi tokrat uspe … da dinamo ne bo več hendikepiran … ampak zdrav kot dren!

Ni komentarjev »

Komentarjev še ni.

RSS tok za komentarje tega prispevka. TrackBack URI

Komentiraj!