Vedno boljše =)

13/01/2010

Choose your sandwich

Vloženo v: Kuhinja — Vedno boljse @ 09:05

Na spletni strani CHOW - recipes, cooking tips, resources, and stories for people who love cooking ali zd rugimi besedami food, drink, fun lahko najdete tudi najbolj slastne sendviče. Sama sem si izbrala zavitek z namazom iz leče z melaso iz granatnega jabolka. Poglej si še preostale sendviče in si izberi najboljšega po tvojem okusu!
Poleg tega na spletni strano CHOW najdete veliko uporabnih idej, ki vam lahko popestrijo vsakdanje prehranjevanje ali nove recepte za sestavine, ki jih ne poznate ali ne veste, kako se z njimi spoprijeti.

Komentar: 3 »

 1. No, jaz bi pa zdajle definitivno jedel sirno-grozdnega, omočenega z žganjem… ;o)
  http://www.chow.com/galleries/9/the-most-delicious-sandwiches/78/grape-and-taleggio-grilled-cheese

  komentar od Jaka Bloozer — 25/01/2010 @ 21:23

 2. Super stran je tale Chow! Hvala. Bi bila vesela še česa podobnega, ker mi vedno bolj dišijo jedi brez mesa.
  LP

  komentar od Nati — 06/09/2010 @ 22:33

 3. Na blogu lahko pogledaš kategorijo kuhinja, morda najdeš še kakšno idejo. Če ti je kakšna jed všeč preko fotografije, ti z veseljem povem, kako sem se je lotila. Je pa večina stvari lahko zelo preprostih. Zdaj se bo sezona zelenjave malo umaknila, kar bo še večji izziv, ampak imam nekaj idej že v glavi.
  Če bi rada kakšne ideje, si morda izposodi v knjižnici (ali pa kupi) kakšno knjigo s tega področja. Kmalu se začnejo pnavljati, ampak jaz sem nad nekaterimi navdušena (dajo ti ideje za kakšne kombinacije, ali pa kako kakšno živilo uporabiti in tako naprej). Je pa res, da kar nekaj receptov spremenim po svoje in jih prilagodim glede na sestavine, ki jih imam.

  komentar od Vedno boljse — 07/09/2010 @ 22:08

RSS tok za komentarje tega prispevka. TrackBack URI

Komentiraj!