Vedno boljše =)

16/06/2010

Gajana

Vloženo v: Fotografija,Kolesarjenje,Razmišljanja,Šport — Vedno boljse @ 21:21

Vsake toliko časa naletim na Gvajansko zastavo. In vsakič znova ugotovim, kako mi je vedno bolj všeč. Verjetno lahko razlog najdem v nostalgiji na prijeten mesec in pol bivanja in delovanja v čudoviti državi Južne Amerike.

Pred nekaj leti sem se s kolesom potikala po Istri. Prvi resni  kolesarski podvig, poln lepih trenutkov. Premagovanje, iskanje poti, limski kanal, dež, srečanje s kolegi in vasica imenovana Gajana. Že takrat mi je ime priraslo k srcu, a pred leti sploh nisem vedela, da na svetu obstaja tudi država s podobnim imenom, kaj šele, da me bo poneslo prav do tja. Bom na ime ali kakšno drugo povezavo naletela tudi v prihodnje?

Komentar: 4 »

 1. Mene pa ime spominja na eno mamico (Ano) in hčerko (Gajo) ki sta se skupaj tako poimenovali: Gajana :) Morda ravno zaradi njiju deluje ime tako pozitivno :) Sta kot sestri ne kot mati in hči (saj sta razlike 15 let ).

  Srečno pri raziskovanju ;)

  komentar od Laasya — 17/06/2010 @ 11:38

 2. Da zaupam še to podrobnost, da sem ob imenu takoj pomislila, da bo tako ime hčerki … Gajana=) morda=)
  men je drugače res všeč=)

  komentar od Vedno boljse — 17/06/2010 @ 15:26

 3. Zelu lušna fotka vaju in Gajane:) Ki me je pripeljala do Matevževega bloga in popotovanja, kjer nastopata tut Eva in Matic;) Uh gre hitr čas … :)

  komentar od eva — 17/06/2010 @ 21:37

 4. Ja, Eva pa Matic sta tut notr=)
  Sej galerije nikol nisva skrivala, pomojm sem tut link kdaj poslala. Najdeš v galeriji vse fotke, še s kakšnega drugega druženja (kdo bi vedu, kaj vse smo 6 let nazaj počel=)).

  komentar od Vedno boljse — 18/06/2010 @ 12:50

RSS tok za komentarje tega prispevka. TrackBack URI

Komentiraj!