Vedno boljše =)

08/04/2011

Fajn priložnost

Vloženo v: Naokoli,Razno — Vedno boljse @ 15:05

Povabilo k prijavi za pridobitev štipendije Atlas Corps

Mednarodna mreža neprofitnih voditeljev in organizacij Atlas Corps s pomočjo 1-letnega štipendiranja izkušenih neprofitnih strokovnjakov po mestih v ZDA in Kolumbiji uresničuje svojo misijo – naslavljanje ključnih družbenih izzivov, in sicer z usposabljanjem voditeljev, krepitvijo organizacij in spodbujanjem inovacij.

Izbrani posamezniki nato 12 mesecev delujejo pri izjemnih organizacijah gostiteljicah (npr. Ashoka, Grameen Foundation, International Centre for Missing and Exploited Children, Oxfam, Population Action International, Susan G. Komen, UN Foundation, U.S. Peace Corps, WWF), kjer se ukvarjajo s področjem, ki dopolnjuje njihovo strokovno znanje. Omenjeni sistem omogoča izmenjavo dobrih praks ter pridobitev vodstvenih sposobnosti.

Atlas Corps tako išče kandidate za obdobje enega leta od septembra 2011, in sicer za območje ZDA in Kolumbije. Izbranim kandidatom mreža krije stroške 12-mesečnega programa, vključno s stroški bivanja, zdravstvenega zavarovanja in usposabljanja. Podrobnejše informacije o programu in pogojih za prijavo najdete na spletu. Rok za prijavo poteče 15. aprila 2011.

Vir: Sloga.

Komentar: 2 »

  1. Se boš prijavila? Ravno nekaj zate ne.

    komentar od Polona — 10/04/2011 @ 16:16

  2. Ja, res je! Vendar je trenutno v igri osamosvojitev (beri: selitev na svoje), tako da žal odpade. Sem prepričana, da se še kdaj kaj najde.

    komentar od Vedno boljse — 12/04/2011 @ 14:12

RSS tok za komentarje tega prispevka. TrackBack URI

Komentiraj!